hits

Image and video hosting by TinyPic


Julehilsen fra Belgia

  • 13.12.2018 kl.23:26 i Blogg

Et år er snart ved veis ende, og vi ser med stor takknemlighet tilbake på 2018, selv om det for vår del har vært preget av store omveltninger og famlende steg i tro, med få synlige bevis på det indre bildet vi bygger etter og drømmen som driver oss. Jordsmonnet i Belgia oppleves usedvanlig karrig, men vi velger å prise Herren under alle omstendigheter, og er 110% overbeviste om at den Gud som har sendt oss også vil la oss få høste, bare vi ikke blir trette av å gjøre det gode!

TO  FRELST

Husgruppa vi starta i september som første steg i menighetsplantningen i byen vår, har sakte men sikkert vokst i løpet av høsten. Vi laget umiddelbart en VIP-liste, hvor alle i gruppa skreiv på tre navn som vi sammen vil be om at skal bli frelst. Hvilken glede når vi i løpet av disse fire månedene allerede har kunnet krysse ut to av navnene!!!!

En eldre mann kom full til sitt første treff i husgruppa, og vi forsto raskt at han hadde et alkoholproblem. Vi møtte ham med en raushet og kjærlighet som forbauset ham, så da han kom igjen neste uke helt edru, fortalte han at han opplevde at Gud var kommet nærmere siden sist. Vi forklarte at Gud er slett ikke langt borte, men nær alle dem som påkaller hans navn. Vi ledet ham i frelsesbønn der og da, og nå er han innlagt på klinikk for å bli kvitt misbruket sitt! 

Ei arbeidsledig alenemor i begynnelsen av 30-årene så på seg selv som søkende i forhold til Gud, men livredd for hva omgivelsene ville si dersom hun tok et skritt nærmere ham. For vel en måned siden dristet hun seg med på husgruppa for første gang, og hadde diktet en voldsom dekk-historie om hvor hun skulle til både datteren, kjæresten og foreldrene sine. Men Guds kjærlighet driver som kjent frykten ut, og vi endte opp med å lede henne til Jesus der og da!  

Siden de begge synes det er vanskelig å fortelle omgangskretsen sin om dette livsforvandlende som har skjedd, går vi foreløbig ikke ut med navn og bilde offentlig, men hvilken glede i Himmelen og i våre hjerter- målrettet bønn fungerer! 

 

NY HUSGRUPPE

Et mål vi satte oss for høsten 2018 var å vokse til to husgrupper innen januar, og for tre uker siden begynte vi husgruppe nr to!!!  Når stort og smått kommer sammen, nærmer vi oss 25 personer- det er ikke så verst! Men det er fortsatt et skjørt byggverk som mangler røtter og stabilitet, så be gjerne om visdom til å ta de rette stegene fremover! 

Julefest med noen av folka våre!

Hjemmebaka julegaver til 14 naboer medførte mange hyggelige samtaler og

spennende nye bekjentskaper!

 

PÅ GAMLE TOMTER

I høst reiste Johnny en tur tilbake til Tyskland da menigheten vi startet i Kaufbeuren hadde innvielse av nye lokaler i byens nybygde kjøpesenter. Borgermester og byggherre med familie var begreistret tilstede på festgudstjeneste, sammen med mange nye ansikter- herlig at arbeidet fortsetter, vokser og multipliseres! 

Det er også for multiplikasjon å regne at et tysk ektepar som ble frelst, døpt  og disippeltrent mens vi ledet arbeidet i Jesus Zentrum nå har gått i gang med å plante menighet i sin egen by! Rundt 16 mennesker samles, og Johnny fikk undervise og inspirere oppstartsteamet to kvelder mens han oppholdt seg i Bayern. 

Scener fra Kaufbeuren!

 

 

NORSK JUL

Juleferien blir for vår del tilbrakt på Haua, hvor vi gleder oss til å feire den første julen sammen med vårt lille mirakel, og selvsagt øvrig familie og venner ;)  

En fredfull julehøytid og et velsignet nytt år ønsker vi alle våre venner, forbedere og støttepartnere!!!

 

 

Comments

Add new comment